Κάλυμμα Young Style για το Recaro Young Sport

young sport thumbΤο κάλυμμα YOUNG-STYLE της Ελληνικής εταιρείας COVERSTYLE κατασκευάζεται ειδικά για το παιδικό κάθισμα RECARO YOUNG SPORT και αποτελεί την πιο υγιεινή και αξιόπιστη λύση για την επένδυση που κάνατε όταν αγοράσατε ένα τέτοιο κάθισμα.

Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ώστε να κάνει τέλεια εφαρμογή χωρίς να φεύγει από την αρχική του θέση.

Είναι κατασκευασμένο από Ελληνικό βαμβακερό ύφασμα και διατίθεται σε 5 χρωματισμούς. Μαύρο , μπλε, κόκκινο , γκρι , μπεζ.

Επίσης το ύφασμα που χρησιμοποιείται διαθέτει εσωτερική επένδυση αφρολέξ κάνοντας το πιο μαλακό αλλά και χαρίζοντας έξτρα προστασία σε περίπτωση που χυθεί κάτι.

Το κάλυμμα καλύπτει απόλυτα τα δυο μεγάλα προσκέφαλα δεξιά και αριστερά από το κεφάλι του παιδιού όπου είναι και τα σημεία που ακουμπά όταν κοιμάται. Το βαμβακερό δροσερό ύφασμα ( σε σύγκριση με το πολυεστερικό του καθίσματος ) βοηθά να μην ιδρώνει το κεφάλι του παιδιού τόσο εύκολα μιας και το βαμβάκι δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως τα πολυεστερικά και συνθετικά υφάσματα.

Το κάλυμμα είναι σχεδιασμένο για την πιο πάνω θέση της πλάτης του καθίσματος όπου είναι και η θέση που θα μείνει για περισσότερο διάστημα και επίσης το παιδί θα έχει φτάσει στην ηλικία που πλέον θα μπορεί να το λερώνει.

Επικοινωνία

Θ.Αρχοντόπουλος & Σια Ο.Ε.
Βιοτεχνικη-Εισαγωγική Εταιρεία 
Ειδών Αυτοκινήτου
Γρηγορίου Λαμπράκη 2 (2ος όροφος) , Καλλιθεα
Τηλ.: 210 9565565  - 210 9565515
Fax : 210 9565190
Γενικός Κατάλογος Προϊόντων 2013
Φόρμα Επικοινωνίας

Email : info@coverstyle.gr